Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Abrikozenweg

Begeleid wonen Apeldoorn - Abrikozenweg

Adres

Abrikozenweg 30
7322 JZ
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

We hebben woonruimte met 24-uurs begeleiding. Ook ’s nachts is er eigen personeel aanwezig. De maaltijden, gebruiken we gezamenlijk. Er is alle ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen tien actieve mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een kleine privé woon-slaapkamer. Er is een mooie keuken, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en zonnig tuin. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een eigen aansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

De woning ligt middenin een woonwijk. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De woning ligt aan een rustige, doodlopende straat met weinig verkeer.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Door een spreiding in leeftijd, geslacht en problematiek is de groep zeer gevarieerd en is er een onderling gevoel van saamhorigheid. De huisgenoten zijn al erg lang bij elkaar en er wordt al jaren klantvolgend gewerkt.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt