Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Ledaplantsoen 2 (hoek Fortunalaan 86)

Ledaplantsoen 2 (hoek Fortunalaan 86)

Adres

Ledaplantsoen 2
7321 ER
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Een daarvan is woongroep Ledaplantsoen in Apeldoorn. Het is een gezinswoning waar huiselijkheid en gezelligheid heerst. Binnen de groep is humor een belangrijke factor. Er is gelegenheid om samen dingen te doen, maar ook om dingen voor jezelf te doen.

De woning / het gebouw

De woning is ruim en van alle gemakken voorzien. Er wonen meiden met een lichte verstandelijke beperking. Ze hebben een eigen slaapkamer. Er zijn drie badkamers waarvan er een voorzien is van een bad. Er is een mooie keuken, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en een tuin met een overkapping om te chillen. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een privéaansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

De woning ligt in de wijk Welgelegen. Naast de woning is een groenstrook met een speelveld. De woning ligt zowel aan een rustige straat met weinig verkeer en aan een ventweg naast een drukke doorgaande weg. In de buurt is een winkel en het centrum ligt op acht minuten fietsafstand en ook kleinere winkelcentra’s liggen op maximaal tien minuten fietsafstand. De bushalte is op loopafstand.

Voor wie

De woning is een doorstroomwoning voor meiden met een licht verstandelijke beperking (LVB) tussen de 16 en 25 jaar. In de periode dat de cliënt bij ons komt wonen, doorlopen we verschillende fases: wennen, wonen en doorstromen. We gebruiken de kracht van de cliënt en benadrukken het positieve en luisteren naar wat ze willen. Wij zetten een veilig basis neer. Dit doen wij door het bieden van: veel contact met de cliënten, geborgenheid, vertrouwen, zorgzaamheid en bescherming.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt