Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Marie Koenenstraat

Begeleid wonen Apeldoorn - Marie Koenenstraat

Adres

Marie Koenenstraat 1
7321 JA
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Individuele ontwikkeling en/of het instandhouden van datgene wat bereikt is, staat centraal. Er is veel ruimte voor vragen en wensen van individuele clienten en hun wettelijk vertegenwoordigers of familie. Verder zijn rust, regelmaat en structuur belangrijk. Onder andere door vaste groepsmomenten (eet- en drinkmomenten). De cliënten zijn vrij om hier wel of niet aan deel te nemen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid, gastvrijheid en betrokkenheid.

De woning / het gebouw

In deze woningen wonen 8 cliënten waarvan 4 dames en 4 heren. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Het gaat hier om een geschakelde, gezellige, lichte woning die in 2012 gerenoveerd is. Er zijn 4 badkamers die gedeeld worden. Er is een 1 grote gezamenlijke woonkamer, 3 kamers op de begane grond, 5 kamers op de 1e verdieping en 3 kamers op de zolder. De woning beschikt over een grote tuin met 2 schuren. Internet is beschikbaar (in alle ruimtes) en er is een gezamenlijke televisie.

De omgeving

De woning staat midden in de woonwijk Osseveld in Apeldoorn vlakbij een basisschool en op loopafstand van winkelcentrum ’t Fort. Op fietsafstand liggen het ’s Heeren Loo woonzorgpark ’Groot Schuylenburg’ en het winkelcentrum van Apeldoorn. De woning ligt aan een doodlopende straat, waardoor er weing verkeer is. Openbaar vervoer is ook in de buurt.

Voor wie

De woning is bedoeld voor volwassen met een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB). De meeste bewoners bezoeken overdag een dagbesteding maar iedereen is hier vrij in. We hebben hier een vaste cliëntengroep met weing veranderingen in samenstelling. Daanaast hebben we een vast team dat bijdraagt aan de rust en zorgt voor vertrouwen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt