Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Meibloem

Begeleid wonen Apeldoorn - Meibloem

Adres

Meibloem 30
7322 TM
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Meibloem 30 is een geschakelde woning die ligt in de woonwijk Zevenhuizen waar 24-uurs zorg wordt geleverd. Op Meibloem wonen drie mannen en zeven vrouwen in de leeftijd van 35 tot 81 jaar. Meibloem is een sociale groep waar lief en leed met elkaar worden gedeeld. Cliënten zijn erg bij elkaar betrokken. Gezelligheid en een goed leven staan voorop en er wordt zo veel mogelijk geprobeerd aan ieders persoonlijke wensen te voldoen.

De woning / het gebouw

Meibloem is een geschakelde woning met een ruime woonkamer en keuken en een grote tuin. Er zijn tien slaapkamers (twee grote, vier van normale grote en vier kleine). Badkamers en toiletten worden met elkaar gedeeld. Doordat de meeste slaapkamers boven zijn en de badkamer beneden vrij klein is, is deze woning niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is wel een traplift aanwezig. Alle slaapkamers hebben aansluiting voor tv. In de woonkamer is een internetaansluiting en computer aanwezig.

De omgeving

Meibloem ligt in de woonwijk Zevenhuizen. De woning staat in een rustige straat in buurt van een park waar heerlijk kan worden gewandeld. Winkels zijn op loopafstand en de stad is op de fiets makkelijk te bereiken. Openbaar vervoer is ook op loopafstand.

Voor wie

Binnen Meibloem ligt de nadruk op begeleiding geven, met een accent op stimuleren. Verscheidene cliënten vragen hulp bij hun verzorging. De zelfstandigheid van cliënten wordt zo veel mogelijk in stand gehouden en waar mogelijk bevorderd. Bij een aantal cliënten ligt het accent op het begeleiden naar het ouder worden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt