Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Schuylenhof 47a-b

Schuylenhof 47a-b

Adres

Schuylenhof 47 a-b
7325 VC
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Schuylenhof 45 - 47 zijn twee aparte woningen die aan elkaar verbonden zijn. Er zit een deur tussen beide woningen zodat er onderling contact is of het wordt gebruikt als oppasfunctie. Het één team, het is dus mogelijk dat een medewerker op beide woningen wordt ingezet.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Schuylenhof 45 is een gesloten groep, de voordeur is altijd op slot in verband met het weglopen van cliënten. Op Schuylenhof 47 is de voordeur niet op slot. Dit is dus geen gesloten groep. De woningen van Schuylenhof zijn ruim opgezet. Ze hebben beide vier slaapkamers beneden en twee boven. Zowel boven als beneden is er een badkamer. Daarnaast hebben ze een ruime tuin waar men, in de zomermaanden, lekker kan zitten.

De omgeving

De woningen liggen midden in de woonwijk ’het Woudhuis’. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De woningen liggen aan het einde van een rustige straat met weinig verkeer.

Voor wie

Op Schuylenhof 45 hebben de cliënten een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en op Schuylenhof 47 hebben de cliënten een ernstige verstandelijke beperking.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt