Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Voltairestaat 3

Voltairestaat 3

Adres

Voltairestaat 3
7323 GJ
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Binnen deze locatie leert u zelfstandig te wonen terwijl er sprake is van 24-uurs begeleiding. De woning kan door twee personen worden bewoond. Beiden hebben individuele begeleidingsafspraken en hebben daarnaast 24 uur per dag de mogelijkheid terug te vallen op een begeleidingsteam. De individuele begeleiding wordt gekoppeld aan één tot drie personen.

De woning / het gebouw

Deze eengezinswoning bestaat uit twee keer twee appartementen (zowel woon- als slaapkamer). De woonkamer, de keuken, het toilet en de badkamer worden gedeeld. Ook is er een kantoor voor het personeel. De woning heeft een voor- en achtertuin.

De omgeving

Deze woning ligt in een woonwijk met op afstand van ongeveer twee kilometer, de woning waaruit 24-uurs zorg wordt geleverd.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking die binnen het wonen in een groep of thuis zijn uitgeleerd, maar (nog) niet in staat zijn alles volledig zelfstandig te doen. De zorgvraag kan hierin divers zijn zoals ondersteuning bij het inplannen van de dag, hulp bij het onderhouden van sociale contacten, enzovoort.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt