Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Koolmeesweg 1a

Begeleid wonen Apeldoorn - Koolmeesweg 1a

Adres

Koolmeesweg 1a
7331 SB
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Koolmeesweg 1a is een bestaande woning, in Apeldoorn Zuid. Deze woning maakt deel uit van 3 woningen op een hofje. Koolmeesweg 1a is geschakeld aan Koolmeesweg 1b. Koolmeesweg 3 die ook deel uitmaakt van deze woningen is vrijstaand.

De woning / het gebouw

Koolmeesweg 1a is gebouwd in 2007, het is een ruime woning met 1 verdieping. De beneden etage is geschikt voor minder valide cliënten. De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Een kamer beneden beschikt over een eigen badkamer. De overige 6 kamers delen met elkaar 3 badkamers. De kamers van de cliënten hebben een tv en internet aansluiting. Binnen het hofje is een rookruimte en een ruime fietsenschuur aanwezig.

De omgeving

De woning ligt gesitueerd in de wijk Apeldoorn Zuid. In de naaste omgeving zijn er 2 woningen van ’s Heeren Loo waar samenwerking mee plaats vindt. Op loopafstand ligt het centrum, bus en treinstation. Ook een winkelcentrum is binnen 10 minuten lopen bereikbaar.In de buurt is een park en verschillende sportveldjes/speeltoestellen.

Voor wie

Binnen de woning wonen jong volwassenen (in de leeftijd van 19 tot 30 jaar) met een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB). De begeleiding is gericht op het ondersteunen en uitbreiden van vaardigheden vanuit een veilige basis.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt