Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Koolmeesweg 1b

Begeleid wonen Apeldoorn - Koolmeesweg 1b

Adres

Koolmeesweg 1b
7331 SB
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Koolmeesweg 1b is een bestaande woning, in Apeldoorn Zuid. Deze woning maakt deel uit van 3 woningen op een hofje. Koolmeesweg 1b is geschakeld aan Koolmeesweg 1a. Koolmeesweg 3 die ook deel uitmaakt van deze woningen is vrijstaand.

De woning / het gebouw

Koolmeesweg 1b is gebouwd in 2007, het is een ruime woning met 1 verdieping. De beneden etage is geschikt voor rolstoel afhankelijke cliënten. De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. De kamers beneden beschikken over een eigen badkamer. De kamers op de 1e verdieping hebben een gemeenschappelijk badkamer. De kamers van de cliënten hebben een tv en internet aansluiting. In de gemeenschappelijke tuin aan de voorkant is een rookruimte en een ruime fietsenschuur aanwezig.

De omgeving

De woning ligt gesitueerd in de wijk Apeldoorn Zuid. In de naaste omgeving zijn er 2 woningen van ’s Heeren Loo waar samenwerking mee plaats vindt. Op loopafstand ligt het centrum, bus en treinstation. Ook een winkelcentrum en park zijn binnen 10 minuten lopen bereikbaar.

Voor wie

Binnen de woning wonen jong volwassenen (in de leeftijd van 22 t/m 30 jaar) met een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB). De begeleiding is gericht op het ondersteunen en uitbreiden van vaardigheden en richt zich met name op begeleid of zelfstandig wonen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt