Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Graanhof

Begeleid wonen Apeldoorn - Graanhof

Adres

Graanhof 22 t/m 4254-88-96-98
7335 AS
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Bent u 50+ en wilt u begeleid wonen in een zelfstandig appartement? Dan hebben we binnen Graanhof 26 appartementen. Bent u zelf niet in staat om uw eten te bereiden, dan wordt dit verzorgd. Wilt u andere mensen ontmoeten? In de centrale woonkamer en eetkeuken kunt u op vaste tijden een kopje koffie/thee drinken en gezamenlijk de warme maaltijd gebruiken. De woonkamer wordt ook gebruikt voor gezellige activiteiten.

De woning / het gebouw

Binnen Graanhof zijn 2 etages met in totaal 26 appartementen. Op de 3e etage bevindt zich het Dagcentrum, geschikt voor dagbesteding. De appartementen hebben een eigen huisnummer, voordeur en deurbel en zijn voorzien van een keuken, eigen douche, wastafel en toilet, berging met aansluiting voor wasmachine en droger en een eigen balkon.

De omgeving

De woning ligt middenin woonwijk de Heze. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Voor het appartementencomplex zijn bushaltes aanwezig. In de buurt zijn onder meer een winkel, huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Het station en het stadscentrum zijn op korte afstand van de Graanhof.

Voor wie

De woningen zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 50 jaar met een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB). Er is 24 uurs begeleiding aanwezig. Alle bewoners gaan naar activiteiten zowel binnen als buiten Graanhof.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt