Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Sparrenbos 1a-1b (Boskamers)

Sparrenbos 1a-1b (Boskamers)

Adres

Het Sparrenbos 1
7325 AN
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen 13 jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een grote privé slaapkamer . Elke bewoner deelt een badkamer met een andere bewoner. Er is een mooie keuken, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en zonnige tuin. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en televisie. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een privéaansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

De woning ligt in wijk Zonnehoek aan de rand van terrein Schuylenburgh. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is nog in aanbouw De woning ligt aan een rustige straat met weinig verkeer. In de buurt zijn onder meer een winkel, tandarts en huisarts en dagbesteding en kerk/feest ruimte.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Een aantal mensen op de groep hebben ook gedragsproblemen. Door een spreiding in leeftijd, geslacht, problematiek is de groep zeer gevarieerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt