Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Apeldoorn - Lariksbos (Boskamers)

Begeleid wonen Apeldoorn - Lariksbos (Boskamers)

Adres

Lariksbos 10-12
7325 AR
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Lariksbos 10 en 12 zijn ruim opgezette woningen die voorzien zijn van alle gemakken. De woningen bieden ruimte voor zes/zeven cliënten. Er wordt gezamelijk gegeten en een ieder draagt zijn steentje bij in de dagelijkse taken als tafeldekken en opruimen.

De woning / het gebouw

Larixbos is een 2 onder 1 kap woning Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de badkamer wordt gedeeld met 1 medebewoner. Er is een gezamelijke woonkamer en tuin waar de cliënten met en naast elkaar hun vrije tijd kunnen besteden. Lariksbos 10 en 12 hebben beide een ruime woonkamer met open keuken, een schuur, wasruimte en een tuin. Beide woningen zijn voorzien van een internetaansluiting/tv. Lariksbos 10 heeft op de begane grond drie slaapkamers en twee badkamers. Lariksbos 12 twee slaapkamers met beide een aangrenzende badkamer. Op de eerste verdieping hebben beide woningen vier slaapkamers en twee badkamers. Lariksbos 10 heeft een kantoorruimte en Lariksbos 12 een extra ruimte.

De omgeving

Het Lariksbos ligt in ’Zonnehoeve’. Een ruim opgezette woonwijk met veel groenvoorzieningen. De meeste buren zijn zonder beperking. Het ’s Heeren Loo woonzorgpark ’Groot Schuylenburg’ is op loopafstand. Hier zijn bijvoorbeeld de volgende voorzieningen te vinden: een kinderboerderij, supermarkt en brasserie. Maar ook een medische afdeling met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, een tandarts, mondhygiëniste en diëtiste. Ook een treinstation en bushalte zijn dichtbij.

Voor wie

Op Lariksbos 10 wonen jong volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB). Lariksbos 12 is een woning voor jongeren met Moeilijk Interpreteerbaar Gedrag (MIG). Er wonen 7 jongens in de leeftijd van 11 jaar tot en met 16 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt