Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Lupineweg 102-104

Lupineweg 102-104

Adres

Lupineweg 102
7325 AJ
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Lupineweg 102/104 zijn 2 geschakelde woningen in de woonwijk Woudhuis die in november 2011 opgestart is. Deze woning biedt zorg en ondersteuning aan 6 jong volwassenen.

De woning / het gebouw

De woning bestaat uit twee huizen met een doorschakeling, beide huizen zijn van alle gemakken voorzien. Er wonen zes jonge mensen met een lichte verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een eigen slaapkamer. Elke woning heeft een eigen keuken en badkamer. In het gehele huis is Wifi aanwezig. Daarnaast kunnen ze gezamenlijk gebruik maken van de woonkamer die voorzien is van tv, radio, ps3, pc.

De omgeving

De woning ligt in de woonwijk Woudhuis. De woning ligt dicht bij de snelweg en ligt dicht bij het terrein van ’s HeerenLoo. Er is een klein parkje tegenover de woning en het is verder een rustige straat. Alle voorzieningen liggen binnen loop- en fietsafstand. Woning is met openbaar vervoer goed te bereiken.

Voor wie

Het is een gemengde doelgroep voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Jongeren vanaf 16 jaar die gemotiveerd zijn om hun zelfstandigheid te willen vergroten zijn binnen deze woning welkom. Het hebben van werk, dagbesteding of school is verplicht om hier te kunnen wonen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt