Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Deventer - Tamarinde

Dagbesteding Deventer - Tamarinde

Adres

H. Seghersstraat 1
7412 GT
Deventer

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op Tamarinde bieden we activiteiten op belevingsniveau aan. Samen zijn we actief bezig op gebied van koken, bakken, muziek maken en creatieve activiteiten. We gaan ook graag naar buiten. In de tuin hebben we een nestschommel waar veel gebruik van wordt gemaakt en een water en zandtafel. Maar wandelen langs de IJssel, boodschappen doen of een ijsje halen zijn ook favoriete bezigheden! Naast onze eigen activiteiten, hebben we een fijne samenwerking met de andere organisaties in het pand.

De woning / het gebouw

Tamarinde maakt gebruikt van ruimtes in het gebouw van Interactcontour. Er is een sfeervolle ruimte voor de dagactiviteiten met aansluitend een tuin en een rustruimte. Verder maken we gebruik van de keuken en andere faciliteiten van Interactcontour.

De omgeving

Het gebouw is gelegen midden in een woonwijk en op loopafstand van de IJssel. Een winkelcentrum zit dichtbij en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor wie

Dagbesteding Tamarinde is voornamelijk bedoeld voor mensen die dagbesteding op belevingsniveau vragen. Daarnaast komen er ook mensen die dagbesteding op een rustige plek nodig hebben of graag hand en spandiensten verrichten en andere cliënten graag een handje helpen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt