Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Apeldoorn - Kinderboerderij Laag Buurloo

Dagbesteding Apeldoorn - Kinderboerderij Laag Buurloo

Adres

Homerusstraat 8
7323 PX
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een werkplek buiten, dan is Vakgroep Ambachten locatie kinderboerderij Laag Buurlo een mooie mogelijkheid. Bij ons komen dagelijks +/- 8 mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. Op deze locatie werk je samen met de mensen van de kinderboerderij. Je kunt dan denken aan het schoonmaken van konijnenhokken, zorgen dat alles netjes en schoon blijft.

De woning / het gebouw

Het gebouw bestaat uit een aantal grotere en kleinere ruimtes. Overal zijn groepen cliënten aan het werk. Er is een kantine waar we gezamenlijk koffiepauze hebben en lunch. In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De toiletten zijn fris, schoon en ruim. Er is ook een badkamer in het gebouw aanwezig. Elke dag zijn er minimaal 1 deskundige begeleider.

De omgeving

Kinderboerderij Laag Buurloo ligt in de wijk Zevenhuizen. Wij werken samen met de mensen van de kinderboerderij. Er rijden speciale bussen. Ook is het mogelijk om met openbaar vervoer te komen, wel moet je dan nog een klein stukje lopen.

Voor wie

Op Laag Buurlo is de groepssamenstelling gevarieerd: mannen en vrouwen, jong en oud, licht en matig verstandelijk beperkt. De mensen die hier werken hebben affiniteit met het werken in de dierverzorging of met onderhoudswerkzaamheden in het groen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt