Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Oude Apeldoornseweg 50

Oude Apeldoornseweg 50

Adres

Oude Apeldoornseweg 50
7333 NS
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Vakgroep Ambachten locatie Oude Apeldoornseweg biedt een mooie mogelijkheid voor een werkplek. Bij ons komen dagelijks ongeveer vijftig mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij kan en graag wil. Van creatieve tot montage werkzaamheden (pitriet, matten, keramiek, mozaiek en huishoudelijk). Samen met de cliënt kijken we naar de beste plek voor hem of haar. Onze producten worden elders verkocht.

De woning / het gebouw

Het gebouw bestaat uit een aantal grote en kleine lokalen. Overal zijn groepen cliënten aan het werk. Er is een kantine waar we gezamenlijk koffiepauze hebben en de lunch gebruiken. In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De toiletten zijn fris, schoon en ruim. Er is ook een badkamer in het gebouw aanwezig. Elke dag zijn er minimaal zeven deskundige begeleiders.

De omgeving

De Oude Apeldoornseweg ligt in de wijk Zuid in Apeldoorn, aan de rand van het industrieterrein. We hebben uitzicht op het voetbalveld bij Malkander. Er rijden speciale bussen. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, wel moet je dan nog een klein stukje lopen.

Voor wie

Op de Oude Apeldoornseweg zijn verschillende groepen. De samenstelling is gevarieerd: mannen en vrouwen, jong en oud, licht en matig verstandelijk beperkt. Samen kijken we wie het beste past in welke groep en wat de cliënt zelf leuk vindt.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt