Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Molenmakershoek 7-13d

Molenmakershoek 7-13d

Adres

Molenmakershoek 7-13d
7328 JK
Apeldoorn

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Vakgroep Ambachten locatie Schildersgroep en locatie Fietsenmakerij zijn mooie mogelijkheden voor een werkplek. Bij ons komen mensen met een verstandelijke beperking. Wij knappen gebruikte meubels op,wij maken zelf ontworpen kapstokken en bijv. paas- of kerstspullen. Bij de Fietsenmakerij worden fietsen opgeknapt. Deze komen via de gemeente, de politie en particulieren bij ons. Onderhoudswerkzaamheden aan fietsen van klanten worden uitgevoerd, plakken van banden en het spannen van kettingen.

De woning / het gebouw

De werkplaatsen en winkels staan aan de Molenmakershoek bij de kringloopwinkel. We huren deze ruimte van de Kringloop. We hebben een samenwerkingsverband met Foenix. In de werkplaatsen is allerlei gereedschap en er is een lift. In de winkels worden de opgeknapte spullen, maar ook onderdelen verkocht. Er is ook een aparte ruimte voor een inboekingscomputer. Is het wat te druk dan kunnen cliënten nog werken in een aparte ruimte waar werkhokjes met een eigen werkbank staan.

De omgeving

Onze winkels en werkruimtes staan op het industrieterrein de Molenmakershoek. Dit is een industrieterrein met verschillende onderneming waarin wij onze vaste plek hebben. We zijn gemakkelijk bereikbaar en in de buurt zijn opstapplaatsen voor het openbaar vervoer.

Voor wie

De samenstelling is gevarieerd: mannen en vrouwen, in de leeftijd van 20 tot en met 65 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Samen kijken we welke werkzaamheden de cliënt aan kan en wat ze zelf leuk vinden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt