Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Voorst - t Kruiwerk

Dagbesteding Voorst - t Kruiwerk

Adres

Windvang 3
7383 XW
Voorst

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het multifunctionele activiteitencentrum ’t Kruiwerk ligt in de wijk De Windvang aan de rand van het dorp Voorst. Cliënten kunnen hier terecht voor dagactiviteiten en dagbesteding, buitenschoolse en vakantieopvang, logeren en eventueel andere evenementen.

De woning / het gebouw

´t Kruiwerk beschikt over vier grote themaruimtes, een mooie tuin, en een ruime keuken die is verbonden met de multifunctionele ontmoetingsruimte. Naast de centrale ontmoetingsruimte en grotere activiteitenruimtes, zijn verschillende kamers zo ingericht dat deze kunnen dienen als rustige (individuele) werkplek of als logeerkamer.

De omgeving

Medewerkers van ’s Heeren Loo hebben samen met cliënten de vier activiteitenruimtes aan de hand van verschillende thema’s ingericht. Er zijn activiteiten op het gebied van beleving, beweging, creativiteit en het maken van producten. Op het gebied van logeren bieden we diverse logeermogelijkheden en er zijn leuke logeerweekenden met een thema.

Voor wie

Activiteitencentrum ‘t Kruiwerk is niet alleen voor cliënten van ’s Heeren Loo. Er zijn verschillende mogelijkheden voor mensen uit de omgeving, toeristen en ook familieleden om gebruik te maken van het pand. Zij kunnen hier dan terecht in de centrale ontmoetingsruimte voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee of het houden van een feestje. Ook bedrijven kunnen bij het activiteitencentrum terecht voor het huren van vergaderruimte. In de tuin komen een speeltoestel en een picknickbank.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER
 

Ook bij jou in de buurt