Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Bertrand R./Erasmusstate 2-79

Bertrand R./Erasmusstate 2-79

Adres

Bertrand R./Erasmusstate 2-79 79
6716 SN
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het is een twee onder een kap woning die deel uit maakt van een cluster van acht woningen. Het is een laagbouwwoning met alle voorzieningen gelijkvloers. Op loopafstand kunnen de cliënten naar het DAC Rietkampen. Dit is het dagbestedingscentrum voor een groot aantal cliënten die binnen de cluster wonen.

De woning / het gebouw

Het is een ruime, lichte laagbouw woning die uitkijkt op de straat. De woning heeft een ruime woonkamer. In de ene woning is een open keuken en in de andere woning kan de keuken met een deur worden afgesloten. De slaapkamers en badkamers zijn in Bertrand Russell 2 allemaal gelijkvloers en in Erasmusstate 79 is er boven nog een slaapkamer met een eigen douche en toilet.

De omgeving

Het is een rustige woonwijk. De woning staat aan de rand van de wijk en aan de achterzijde van de woning is een korenveld met daarachter een industrieterrein. Er zijn weinig contacten met andere buurbewoners. Wel organiseren we jaarlijks met de andere cluster en de dagbesteding een buurtfeest. Hier worden de omringende buurtbewoners ook voor uitgenodigd.

Voor wie

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt