Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Ede - Bertrand Russellstate 4

Begeleid wonen Ede - Bertrand Russellstate 4

Adres

Bertrand Russellstate 4
6716 SN
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Bertrand Russellstate 4 is een vrijstaande woning voor begeleid wonen in de wijk Rietkampen in Ede. Het is een laagbouw woning waar zes mensen wonen. Op loopafstand kunnen de cliënten naar het DAC Rietkampen. Dit is het dagbestedingscentrum dat door een groot aantal cliënten die binnen de cluster wonen, wordt bezocht.

De woning / het gebouw

Het is een vrijstaande woning die deel uit maakt van een cluster van acht woningen. De woning heeft een zeer ruime, lichte woonkamer met een open keuken. De woning heeft ook een eigen besloten tuin. Op de begane grond zijn vier slaapkamers, een badkamer en toilet. Op de bovenverdieping zijn nog vijf slaapkamers met twee douches, toiletten en een badkamer met ligbad.

De omgeving

Het is een rustige woonwijk. De woning staat aan de rand van de wijk en aan de achterzijde van de woning is een korenveld met daarachter een industrieterrein. Er zijn weinig contacten met andere buurbewoners. Wel organiseren we jaarlijks met de andere cluster en de dagbesteding een buurtfeest. Hier worden de omringende buurtbewoners ook voor uitgenodigd.

Voor wie

Op Bertrand Russellstate 4 wonen zeven volwassenen met een verstandelijke beperking. De zorgvraag is heel divers. Aandacht is er voor duidelijkheid en structuur, maar ook voor activiteiten en gezelligheid binnen de woning.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt