Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Bertrand Russellstate 6

Bertrand Russellstate 6

Adres

Bertrand Russellstate 6
6716 SN
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Bertrand Russellstate 6 is een vrijstaande woning in de wijk Rietkampen in Ede. Het is een laagbouw woning waar zes mensen wonen. Op loopafstand kunnen de cliënten naar het DAC Rietkampen. Dit is het dagbestedingscentrum voor een groot aantal cliënten die binnen de cluster wonen.

De woning / het gebouw

Het is een vrijstaande woning die deel uit maakt van een cluster van acht woningen. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken. Alle slaapkamers en badkamers zijn gelijkvloers. De badkamers zijn voorzien van badbrancards en in een badkamer staat een aangepast ligbad.

De omgeving

Het is een rustige woonwijk. De woning staat aan de rand van de wijk en aan de achterzijde van de woning is een korenveld met daarachter een industrieterrein. Er zijn weinig contacten met andere buurbewoners. Wel organiseren we jaarlijks met de andere cluster en de dagbesteding een buurtfeest. Hier worden de omringende buurtbewoners ook voor uitgenodigd.

Voor wie

De woning is bedoeld voor ernstig meervoudig beperkte mensen die veel medische zorg nodig hebben. Nu wonen er vier mensen en via een logeerrooster komen er regelmatig drie mensen logeren. Er wordt gewerkt vanuit de methode Vlaskamp.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt