Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Erasmusstate 81-83

Erasmusstate 81-83

Adres

Erasmusstate 81-83
6716 SN
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Dit is een twee onder een kap woning aan de rand van de woonwijk de Rietkampen in Ede. Deze woning maakt deel uit van een cluster van acht woningen. Het is gewone laagbouw waar zes tot zeven mensen wonen. Op korte afstand bevindt zich het dagactiviteitencentrum de Rietkampen waar dagbesteding wordt aangeboden.

De woning / het gebouw

De woning is ruim en heeft zes gelijkvloerse slaapkamers. Op de benedenverdieping zijn twee badkamers met douche en toilet. Een badkamer heeft ook een bad. Elke slaapkamer heeft een wastafel. Op de bovenverdieping is nog een slaapkamer met aangrenzend een douche, wastafel en toilet. Deze douche en dit toilet worden met de buren gedeeld. De woonkamer heeft een open keuken. Elke woning heeft een eigen tuin die met een heg of hek is afgezet.

De omgeving

De woonwijk is rustig. De woning staat aan de rand van de wijk. Aan de achterzijde van de woning is een korenveld en daarachter ligt een industrieterrein. Er is weinig contact met andere buurbewoners. Wel organiseren we jaarlijks met de andere cluster en de dagbesteding een buurtfeest. Hiervoor worden de omringende buurtbewoners ook uitgenodigd.

Voor wie

In deze woning wonen MVG-cliënten, ouderwordende mensen en ook mensen die veel duidelijkheid en structuur nodig hebben door verschillende stoornissen. De problematiek en de zorgvraag zijn heel divers. We werken vanuit de gentle teaching methodiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt