Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Ede - Waarderhout 18-20

Begeleid wonen Ede - Waarderhout 18-20

Adres

Waarderhout 18-20
6718 GK
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In Waarderhout 18 en 20 wonen 16 pubers en jong volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in 2 groepen van 8. Sommige jongeren gaan overdag naar school, anderen lopen stage en weer anderen werken. Of bij ’s Heeren Loo of bij een bedrijf in de maatschappij.

De woning / het gebouw

De Waarderhout 18 en 20 zijn twee rijtjes huizen, die via een tussendeur op de begane grond en op de eerste etage met elkaar zijn verbonden. Elke woning heeft 8 slaapkamer, 2 badkamers, een woonkamer en open keuken. Er is een gezamenlijke tuin gescheiden door een schutting, met een eigen schuur in elke tuin. Er zijn slaapkamers, 16 voor cliënten en 1 voor de begeleider.

De omgeving

Deze twee rijtjeshuizen staan in de woonwijk Kernhem in Ede. In de buurt van een school en met een winkelcentrum op loopafstand. Ook is er een bushalte vlakbij. De woningen zijn niet aangepast voor een rolstoel. Cliënten die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van de slaapkamers op de begane grond.

Voor wie

Er wonen 16 cliënten in de leeftijd van 16 tot 35 jaar De meeste cliënten hebben hobby’s in de avonduren of in het weekend. Zij gaan veelal hun eigen gang. Maar huiselijkheid is ook belangrijk. Daarom zijn er gezamenlijke activiteiten zoals koffie drinken, eten groepsuitjes of een film kijken. Wij richten ons op het gedrag en emoties van cliënt en helpen hen daar zo nodig bij. Zelfredzaamheid is een ander belangrijk aandachtspunt in onze begeleiding. Sommige cliënten groeien door naar begeleid zelfstandig wonen

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt