Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Molenstraat 109 (Ede)

Molenstraat 109 (Ede)

Adres

Molenstraat 109
6712 CT
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In de Molenstraat 109 wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Tijdens hun verblijf oefenen wij met hen nieuwe vaardigheden als koken het huishouden en de was doen. Zodat zij op termijn kunnen doorgroeien naar een meer zelfstandige woonvorm. Elke jongere heeft een ondersteuningsplan, waarin staat aan welke vaardigheden zij werken.

De woning / het gebouw

Molenstraat 109 is een vrijstaande woning met 3 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich 4 slaapkamers en een keuken met een gemeenschappelijke woonkamer, de eerste stap in de wooncarrière. Op de beide verdiepingen zijn 5 appartementen met eigen keukenblok, douche en toilet. De jongeren op de begane grond kunnen doorstromen naar een van de appartementen.

De omgeving

Molenstraat 109 ligt aan een doorgaande weg bij het centrum van Ede. Winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn loopafstand.

Voor wie

Alle bewoners van de Molenstraat 109 hebben een lichte verstandelijke beperking. Zij variëren in de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. De bewoners eten samen, waarbij er om de beurt een bewoner kookt. De bewoners van de appartementen eten een paar keer in de week mee met de bewoners van de begane grond. Ook kunnen zij terecht in de woonkamer, die dienst doet als ontmoetingsruimte. Alle bewoners hebben werk of dagbesteding. We werken met hen aan thema’s als zo zelfstandig mogelijk wonen, meedoen in de maatschappij, hoe krijg en houd ik een sociaal netwerk, hoe besteed ik mijn tijd zinvol en hoe vind en houd ik werk/dagbesteding. Dit betekent zelf regie hebben en houden met steun van anderen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt