Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Ede - Dirkeweideweg 3

Begeleid wonen Ede - Dirkeweideweg 3

Adres

Dirkeweideweg 3
6716 AL
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Een daarvan is woongroep Dirkeweideweg 3 in Ede. Rust, huiselijkheid, sfeer en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. De maaltijden, koffie in de avond zijn vaste en gezamenlijke momenten. Dat biedt structuur en zorgt voor sfeer. Verrassingen en onverwachte gebeurtenissen zorgen voor veel dynamiek en gezelligheid. Er is veel ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie.

De woning / het gebouw

Dirkeweideweg 3 is een ruime woning, geschakeld aan huisnr 1. Dirkeweideweg 3 heeft 10 bewoners met uiteenlopende zorgvragen. 8 bewoners hebben een ruime slaapkamer op de begane grond, gedeeld sanitair, er 2 bewoners hebben de slaapkamer op de bovenverdieping. De woning heeft een gezellige gezamenlijke huiskamer en een ruime tuin.

De omgeving

De woningen zijn gelegen in de wijk Rietkampen in Ede. Er wordt intensief contact onderhouden met de buurt. Door middel van een eigen bus bestaat de mogelijkheid om buiten de woonomgeving evenementen, de kerk etc. te bezoeken. In hetzelfde hofje zijn nog enkele huizen van ’s Heeren Loo aanwezig evenals een dagactiviteitencentrum waar de meeste bewoners gebruik van maken.

Voor wie

Dirkeweideweg 3, is een dynamische groep in de leeftijd van 29-52 jaar allen hebben een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Enkele bewoners hebben moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) . De zorgvragen zijn zeer divers en er wordt zorg geboden op maat.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt