Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Arnhem - Huissensestraat 155

Begeleid wonen Arnhem - Huissensestraat 155

Adres

Huissensestraat 155
6833 HT
Arnhem

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw kind of familielid leren om zelfstandig te wonen? Op dit adres is wel begeleiding tussen 8.30 uur en 22.30 uur, maar verder zijn de bewoners zelfstandig. Ook kunnen zij ook terugvallen op de gezinshuisouders van het gezinshuis op nr 157. Op de academie voor Zelfstandigheid leren de bewoners vaardigheden om zelfstandiger te worden. En ook de begeleiding staat in het teken van een eigen netwerk opbouwen. Ook kunnen de bewoners deelnemen aan sociale activiteiten bij de buurlocaties van ‘s Heeren Loo.

De woning / het gebouw

Het gebouw van 4 verdiepingen bestaat uit 15 appartementen en een algemene ontmoetingsruimte/kantoor. Ieder appartement heeft een badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Daarnaast heeft het pand een gezamenlijke tuin. Elke verdieping heeft een eigen fietsenschuur.

De omgeving

De woning staat in de levendige wijk Malburgen, vlakbij het centrum van Arnhem. De bus stopt voor het huis. De academie voor Zelfstandigheid ligt op loopafstand. Op de academie kunnen mensen met een verstandelijke beperking uiteenlopende scholing volgen.

Voor wie

In de Huissensestraat 155 wonen jong-volwassenen en volwassen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Sommige bewoners hebben psychische problemen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt