Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Ede - Zorgboerderij Makandra

Dagbesteding Ede - Zorgboerderij Makandra

Adres

Kalverkampweg 1
6718 WJ
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zorgboerderij Makandra biedt dagbesteding op het gebied van onder andere dierverzorging en groente- en fruitteelt. De oogst en producten die wij op ambachtelijke wijze maken, verkopen we vervolgens ook in onze boerderijwinkel.
De cliënt heeft houvast aan de dagstructurering en voelt zich nuttig. Ook bieden wij mogelijkheden voor scholing en reïntegratietrajecten.
Lees meer over de zorgboerderij.

De woning / het gebouw

De boerderij behoort tot een van de grotere boerderijen van het landgoed. Het complex telt vijf authentieke gebouwen, een kapschuur, een kippenhok en een kas. Het hoofdgebouw herbergt in het Voorhuis het kantoor en de beheerderwoning en in de Deel de grote werkplaats, de ontmoetingsruimte en voorzieningen zoals keuken en wc’s. Het complex is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

Makandra ligt aan de rand van Ede op het Landgoed Kernhem langs de Lunterse weg. Aan de andere zijde van de weg is de nieuwe woonwijk Kernhem ontstaan. De locatie ligt dicht bij het centrum en toch midden in de natuur. Het erf is goed bereikbaar, ook met het OV.
Er zijn groente-, kruiden-, bloemen- en bessentuinen, een groentekas, een boomgaard en een paddenstoelenteeltbos. Ook de legkippen en kalveren zijn op het landgoed te vinden.

Voor wie

Makandra: Surinaams voor ’met elkaar’, kiest bewust voor een doelgroepmix. Zo werken er hier mensen met een verstandelijke beperking, en/of een psychische stoornis. Maar ook met niet aangeboren hersenletsel (NAH) of een trauma. We organiseren ook veel culturele activiteiten. Dit bevordert wederzijdse verrijking, aanvulling en ondersteuning.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt