Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbehandeling Ede - Horalaan

Dagbehandeling Ede - Horalaan

Adres

Horalaan 3
6717 LX
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze dagbehandeling is er voor kinderen en jongeren met ontwikkelings- en gedragsproblemen. Er zijn meerdere groepen. Wij betrekken u als ouders actief bij de behandeling. Een vast programma zorgt voor rust. Kinderdagcentrum Dikkie Dik: Na observatie spreken we een behandeling af met u en uw kind. In ons team zitten bv. gedragskundige en logopedist. Speelleergroep Puk: Wij helpen uw kind de woordenschat en luistervaardigheden te verbeteren. Ook is er aandacht voor hun emotionele, motorische en rekenontwikkeling. Naschoolsedagbehandeling de Koers: Wij versterken vooral de vaardigheden van uw kind. En leren hem/haar contact te maken en gevoelens te uiten.

De woning / het gebouw

Het gebouw is gelijkvloers. Een ruime open hal geeft toegang tot 6 lokalen, een snoezelruimte en een gymzaal. Alle lokalen zijn rolstoeltoegankelijk. Op de groepen zijn aangepaste toiletten.

De omgeving

Deze locatie staat in een bosrijke omgeving net buiten de bebouwde kom van Ede. Bij het pand zijn een grote tuin met veel aangepaste speeltoestellen en speelbenodigdheden, een zwembad en een kleine gymzaal waar de kinderen gebruik van kunnen maken.

Voor wie

Dikkie Dik: Kinderen met opvallend gedrag en/of een ontwikkelingsachterstand. Zij hebben daardoor extra begeleiding nodig. Puk: Kinderen van 2 tot 5 jaar met een achterstand in taal, spreken, woordenschat en luisteren.
De Koers: Kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblemen. Vaak met autisme, hechtingsproblematiek en ADHD.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt