Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Bennekom - Toermalijn

Dagbesteding Bennekom - Toermalijn

Adres

Schoolstraat 11
6721 CR
Bennekom

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In Toermalijn werken 20 mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB). Zij werken in de winkel of werken in het textiel-creatieve atelier. Alle producten zijn gemaakt in het atelier of in andere dagbestedingscentra van ’s Heeren Loo. Er is ruime keuze in werkzaamheden, waarbij klantgerichtheid en plezier in het maken van goed verkoopbare producten belangrijk zijn.

De woning / het gebouw

Toermalijn is een cadeaushop en daarnaast ook een creatief atelier. Op de 1e verdieping is ook een werkruimte. Daar maken cliënten productenvoor de winkel of in opdracht van klanten. Er is een traplift aanwezig.

De omgeving

De winkel staat aan de rand van het gezellige dorpscentrum met in de directe omgeving winkels en andere centrumvoorzieningen. Het pand staat op 5 minuten lopen van een bushalte.

Voor wie

Volwassenen met een verstandelijke werken in de cadeaushop en/of het textiel- naaiatelier. Zij kunnen kiezen uit textiele werkvormen zoals naaien, borduren, stof bedrukken, kaarten maken, breien en haken. Verder zijn er de werkzaamheden in de winkel die betrekking hebben runnen van een winkel zoals inrichten van de winkel, klanten bedienen en kassawerk. Cliënten helpen ook bij het schoonmaken van de winkel en het atelier. Bij de werkzaamheden staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Cliënten proberen allerlei werkzaamheden uit proberen om te ontdekken wat ze leuk vinden, waar ze aanleg voor hebben en wat ze willen leren. Het aanleren van vaardigheden wordt ondersteund door leerlijnen en leer modulen. Het streven is dat cliënten zelfstandig hun werk doen. Jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs kunnen ook stage lopen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt