Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Leerwerkbedrijf in Ede - De Rotonde

Leerwerkbedrijf in Ede - De Rotonde

Adres

Proosdijerveldweg 55
6714 AA
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Bij leerwerkbedrijf De Rotonde zijn 30 plaatsen voor cliënten binnen verschillende activiteiten. Zoals lekker buiten bezig zijn, taarten bakken, creatief bezig zijn, huishoudelijk werk doen of in een winkeltje staan. Kortom: er is bij de Rotonde wel een plek te vinden waar ieder op zijn eigen niveau zijn of haar talenten verder kan ontwikkelen. Ook kunnen cliënten leertrajecten volgen om door te groeien naar een andere werkplek.

De woning / het gebouw

De Rotonde is gehuisvest in een voormalig schoolgebouw. Het gebouw heeft 2 vleugels en is in 2016 geheel verbouwd. De Buitendienst, winkeltje Buitengewoon, het Papier-maché Atelier, de Papiermakerij en het Teken en Schilder Atelier zijn te vinden in de linkervleugel van het gebouw. In de rechtervleugel zijn Bakkerij Smul en het Serviceteam gehuisvest. Deze vleugel is toegankelijk via de parkeerplaats. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

De omgeving

De Rotonde staat in de Steinwijk (een woonwijk) in de Ede tussen de stichting Malkander Ede en de Kinderboerderij de Proosdij. Op loopafstand is een klein winkelcentrum (het Rozenplein) en is er een lijnbus halte op de Proosdijerveldweg.

Voor wie

Volwassen mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperkingen en leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs kunnen terecht bij de Rotonde. Cliënten gaan werken aan hun individuele doelen, werk-, leer- en begeleidingsvragen. Dit gebeurt aan de and van een leertraject.
De begeleiding gaat ervan uit dat iedereen graag passend, uitdagend en leuk werk wil doen. En actief meedoet. Zij richt zich samen met de cliënt op zijn/haar ontwikkeling. Zo mogelijk groeit de cliënt door naar een andere werkplek. Elke cliënt is er uniek, leert door te doen en maakt keuzes. Wat hij of zij doet, is van toegevoegde waarde voor de cliënt en de samenleving! Voor dagbesteding bij de Rotonde is indicatie of gemeentelijke beschikking nodig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt