Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Arbeidscentrum Ede - Horaplantsoen

Arbeidscentrum Ede - Horaplantsoen

Adres

Horaplantsoen 2
6717 LT
Ede

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op het arbeidcentrum werken 50 mensen per dag op een begeleide leer-werkplek. Arbeidsmatig werk staat centraal. Cliënten kunnen kiezen uit verschillende werkzaamheden zoals schroeven inpakken, steiger materiaal verpakken, vliegengordijnen maken en snoeppotten vullen. Of werken op de afdeling Ons Papier. Het werk is zo ingericht zodat cliënten deze zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren en zich hierin verder kunnen ontwikkelen.

De woning / het gebouw

Het arbeidcentrum bestaat uit 4 ruime en overzichtelijke afdelingen en zit in een vleugel van het gebouw van de sociale werkvoorziening de Permar. Er is een keukentje en een kantoor Alle afdelingen zijn gelijkvloers en drempelvrij. Cliënten van ’s Heeren Loo kunnen ook gebruik maken van de voorzieningen in het gebouw. Zoals de kantine, waar zij een maaltijd of snack kunnen kopen.

De omgeving

Het Arbeidcentrum staat in een bosrijke omgeving tussen Ede en Bennekom, aan de rand van een woonwijk. Het Arbeidcentrum is goed te bereiken voor auto’s, busjes en vrachtauto’s. Ook is er op loopafstand een bushalte en op fietsafstand is het bus en trein station.

Voor wie

Het arbeidcentrum biedt werk aan mensen met een zorgindicatie met verschillende ondersteuningsvragen en van verschillend niveau en leeftijd. Er wordt een redelijke mate van zelfstandigheid gevraagd. Ook worden er stageplaatsen geboden voor leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs. De cliënten voeren allerhande werkzaamheden uit voor externe bedrijven. Ze worden uitgedaagd verschillende werkzaamheden te leren. Zo doen zij ervaring op en kunnen ze eventueel doorgroeien naar een reguliere werkplek. Bij de begeleiding zijn eigen regie, ontwikkeling en zelfstandigheid belangrijke peilers. Bij de afdeling Ons Papier maken cliënten creatieve producten zoals kaarten, notitieboekjes, kalenders ed Daarnaast zijn er ook reprowerkzaamheden als print en kopieerwerk. Hiervoor maken we ook gebruik van computerprogramma’s waarvoor computervaardigheden nodig zijn. Voor dagbesteding bij het Arbeidcentrum is een indicatie of gemeentelijke beschikking nodig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt