Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Pa Hoeklaan 18-20-22-24-26-28

Pa Hoeklaan 18-20-22-24-26-28

Adres

Pa Hoeklaan 18
6651 TG
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

’s Heeren Loo Maas en Waal is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de gemeenschap van Druten. Daarnaast kent ’s Heeren Loo Maas en Waal een aantal locaties in gemeenten in de nabije omgeving van Druten. De verbondenheid met de gemeenschap komt niet alleen tot uitdrukking in de ligging van het terrein van ’s Heeren Loo, maar zeker ook in verschillende activiteiten.

De woning / het gebouw

Ben je in staat om zelfstandig te werken en wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je bij een jobcoach terecht. De jobcoach kijkt naar je wensen en mogelijkheden en gaat op zoek naar een geschikte werkplek of baan voor jou. Het leer- en traingscentrum biedt vele cursussen zoals boodschappen doen, omgaan met de computer en sociale vaardigheden.

De omgeving

Deze dagbestedingslocatie ligt in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel( groen) voorzieningen, waaronder een kinderboerderij, een recreatieruimte en een Lunchcafé. Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte. Het kantoor van Jobcoaching bevindt zich op Pa Hoeklaan 20.

Voor wie

Dagbesteding Druten biedt voor ouderen, functioneel ouderen en ouder wordende cliënten activiteiten in modulen. Deze modulen worden geboden door 4 dagbestedingsvormen. Elke dagbestedingsvorm heeft zijn eigen modulenpakket en specialisme. De medewerkers zijn ingesteld in omgang met senioren en gericht op verschillende mogelijkheden. Dat wil zeggen dat ze flexibel met cliënten kunnen omgaan en kunnen inspelen op de verschillende soorten behoeften en ondersteuning van senioren.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt