Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 26

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 26

Adres

Pa Hoeklaan 26
6651 TG
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze locatie heeft 7 bewoners met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen. Zij zijn niet/beperkt mobiel. Er is sprake van gerichte begeleiding met als doel het realiseren van een vaste thuisbasis die veiligheid en geborgenheid biedt.

De woning / het gebouw

De woning is onderdeel van een groot pand. Via de tuin en via een gang is de woning bereikbaar. Slaapkamers liggen rond de woonkamer. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een eigen tuin. De ruime badkamer beschikt over een ligbad en toilet. Er zijn 2 aparte toiletruimtes, waarvan 1 met invalidentoilet en douche.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen waardoor zij zorgafhankelijk zijn. Zij zijn sociaal niet zelfredzaam en zijn continu begeleidingsbehoeftig. De cliënten zijn niet/beperkt mobiel. Er is sprake van gerichte begeleiding met als doel het realiseren van een vaste thuisbasis die veiligheid en geborgenheid biedt.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt