Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Pa Hoeklaan MVG

Pa Hoeklaan MVG

Adres

Pa Hoeklaan 0
6651 TG
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

’s Heeren Loo Maas en Waal is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de gemeenschap van Druten. Daarnaast kent ’s Heeren Loo Maas en Waal een aantal locaties in gemeenten in de nabije omgeving van Druten. De verbondenheid met de gemeenschap komt niet alleen tot uitdrukking in de ligging van het terrein van ’s Heeren Loo, maar zeker ook in verschillende activiteiten.

De woning / het gebouw

De woningen aan de Pa Hoeklaan hebben alle voorzieningen op de begane grond. Binnen een aantal woningen zijn woon-slaapkamers.

De omgeving

De woningen liggen in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een kinderboerderij, een recreatieruimte en een Lunchcafé. Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte.

Voor wie

Binnen deze woningen wonen mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is directe begeleiding aanwezig. De mensen die hier wonen gaan naar hun werk of dagbesteding in de wijk of op een landgoed buiten Druten. Een aantal mensen heeft dagbesteding vanuit de woning.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt