Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 11

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 11

Adres

Pa Hoeklaan 11
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Pa Hoeklaan 11 is een IC-workhome. IC-workhome is een woon- en behandelgroep waar uw kind of familielid met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) meer dan welkom is. De begeleiders bij het wonen, begeleiden uw kind of familielid ook bij het werken. En in de vrije tijd. We hebben een vast dagprogramma met ruimte voor flexibiliteit. We leggen de focus niet op het probleemgedrag. Maar op de onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, op het behouden en aanleren van vaardigheden. Hierbij kijken wij naar wat uw kind of familielid specifiek aankan.

De woning / het gebouw

Pa Hoeklaan 11 is een gelijksvloerse, benedenwoning met 5 appartementen. Er wonen maximaal 5 cliënten. Alle clienten hebben een eigen appartement (slaapkamer). Zij delen verder 1 woonkamer en keuken (met de buurwoning) en een open tuin. Alle cliënten hebben een eigen badkamer. Als uw kind of familielid domotica nodig heeft, kan er gebruikt gemaakt worden van bv. een uitluisterunit, deurmelder slaapkamer en deurmelder buitendeur.

De omgeving

e woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Kenmerkend voor veel bewoners in de doelgroep van de Pa Hoeklaan 11 is het grote verschil tussen de verstandelijke (en zelfredzaamheidvaardigheden) en hun sociaal-emotionele vaardigheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt