Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kloosterlaan / Kriekveld

Kloosterlaan / Kriekveld

Adres

Kloosterlaan 0
6651 TL
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

’s Heeren Loo Maas en Waal is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de gemeenschap van Druten. Daarnaast kent ’s Heeren Loo Maas en Waal een aantal locaties in gemeenten in de nabije omgeving van Druten. De verbondenheid met de gemeenschap komt niet alleen tot uitdrukking in de ligging van het terrein van ’s Heeren Loo, maar zeker ook in verschillende activiteiten.

De woning / het gebouw

De Kriekveld- en Kloosterlaanwoningen bestaan uit 2 bouwlagen, er is geen lift aanwezig, soms wel een traplift. Er zijn 8 slaapkamers en er is een gezamenlijke huiskamer.

De omgeving

De woning ligt in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel( groen) voorzieningen, waaronder een kinderboerderij, een recreatieruimte en een Lunchcafé. Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte.

Voor wie

De mensen die hier wonen hebben een ernstige tot matige verstandelijke beperking en vragen gedurende de dag begeleiding bij hun activiteiten en verzorging. Overdag gaat iedereen naar zijn of haar werk of dagbesteding in de wijk of in de directe omgeving van Druten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt