Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Kloosterlaan 6 en 8

Beschermd wonen Druten - Kloosterlaan 6 en 8

Adres

Kloosterlaan 6-8
6651 TL
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Beide woningen hebben ouder wordende bewoners. Huisnr 6: 9 minder mobiele bewoners met matig tot licht verstandelijke beperking (LVB) en soms psychiatrische problematiek. De begeleiding richt zich op de individuele ontwikkeling. En het behoud van het (bestaande) sociale netwerk. Huisnr 8: De begeleiding draait om het bieden van een veilige en vertrouwde woon- en werkomgeving. En de instandhouding van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken en van de regievoering over het eigen leven.

De woning / het gebouw

Beide woningen bestaan uit 2 verdiepingen. Met een traplift. Ze hebben beide 2 badkamers op de bovenverdieping waarvan 1 met een bad. Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met bad. Er is een ruime gezamenlijke huiskamer. Er is een aparte keuken met aangesloten washok. Beide woningen hebben over een eigen ruime tuin en schuur.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Beide woningen zijn voor ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. En beperkte mobiliteit. Ook komen psychische- en/of gedragsproblemen voor.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt