Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kriekveld/Geerstraat etc (woningen LVG)

Kriekveld/Geerstraat etc (woningen LVG)

Adres

Kriekveld 0
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

’s Heeren Loo Maas en Waal is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de gemeenschap van Druten. Daarnaast kent ’s Heeren Loo Maas en Waal een aantal locaties in gemeenten in de nabije omgeving van Druten. De verbondenheid met de gemeenschap komt niet alleen tot uitdrukking in de ligging van het terrein van ’s Heeren Loo, maar zeker ook in verschillende activiteiten.

De woning / het gebouw

Diverse locaties met appartementen er is soms een lift aanwezig. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en douche/toilet. Op een locatie zijn er woon slaapkamers met een gezamelijke badkamer.

De omgeving

De woningen liggen op 1 na, in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een kinderboerderij, een recreatieruimte en een Lunchcafé. Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte.

Voor wie

De mensen die hier wonen hebben een lichte verstandelijke beperking, zij zijn zelfredzaam maar kunnen indien nodig een beroep doen op begeleiding. De begeleiding is op vaste momenten en op afroep aanwezig. Op een aantal locaties worden er trainingen gegeven en is er een leertraject met als doel zelfstandig wonen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt