Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 5-7

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 5-7

Adres

Kriekveld 5-7
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw (jong)volwassen kind of familielid met een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische stoornis graag leren om zelfstandig te wonen? Dan is hij of zij van harte welkom bij Kriekveldappartementen 5-7. Zodra het kan, stroomt uw kind of familielid door naar een zelfstandigere woning.

De woning / het gebouw

Op de benedenverdieping zijn 3 appartementen met eigen slaapkamer, zitkamer met open keuken en badkamer met douche en toilet. Verder is er een centrale huiskamer, keuken en washok. De bovenverdieping is bereikbaar met een trap. Er zijn boven 4 appartementen met eigen slaapkamer, zitkamer met open keuken en badkamer met douche en toilet. Aan de achterzijde van de woning ligt een tuin en berging.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Deze appartementen zijn bedoeld voor jong volwassenen vanaf 18 jaar met een licht tot matig verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Die de wens en het perspectief hebben om zelfstandig te gaan wonen. De jong volwassenen wonen in appartementen en worden ondersteund om via een train- en leertraject naar zelfstandig wonen en werken door te groeien. Zij zijn volledig mobiel en hebben als basis voldoende vaardigheden om te kunnen wonen in een leer- en trainingshuis.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt