Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 11a en 11b

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 11a en 11b

Adres

Kriekveld 11a-11b
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw volwassen kind of familielid met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek in de toekomst zelfstandig wonen? In het appartement aan Kriekveld 11a is een aantal uren per dag begeleiding aanwezig. Voor de overige uren is hij of zij aangewezen op eigen zelfstandigheid. De ondersteuning is gericht op het doorontwikkelen en bevorderen van zelfstandig functioneren en op regievoering over het eigen leven. De zorgverlening is op afspraak en direct oproepbaar wanneer nodig.

De woning / het gebouw

Op de benedenverdieping is een hal, woonkamer, keukenblok, douche en toilet. De bovenverdieping is bereikbaar met een trap. Er is boven een woonkamer, 2 slaapkamers (1 slaapkamer voor de benedenbewoner), badkamer en keukenblok. Er is een eigen tuin. De woning is niet rolstoeltoegankelijk. Op het gebied van domotica kan de woning uitgerust worden met de apparatuur die uw kind of familielid nodig heeft. Bv. een uitluisterunit, deurmelder slaapkamer en deurmelder buitendeur.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Dit appartement is bedoeld voor een volwassene met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Het is wel belangrijk dat uw kind of familielid zelfstandig hulp in kan roepen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt