Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 11

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 11

Adres

Kriekveld 11
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In deze woning kunnen 8 ouderen met een matig verstandelijke beperking terecht. Bij deze bewoners is er sprake van beginnende dementie en aan autisme verwante stoornissen. De woning is voornamelijk geschikt voor ouderen die erg mobiel zijn. We begeleiden hen in het behouden van een zo groot mogelijke zelfredzaamheid in de thuissituatie en helpen waar deze zelfredzaamheid minder wordt. Alle bewoners maken gebruik van dagbesteding.

De woning / het gebouw

De woning ziet eruit als een rijtjeshuis en heeft 2 verdiepingen. Er is een trap aanwezig, geen lift. Via een gedeelde keuken is de woning geschakeld aan Kriekveld 9. Er is een eigen woonkamer en een eigen tuin. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad. Op de bovenverdieping zijn 6 slaapkamers en 2 badkamers met toilet. De woning heeft domotica afgestemd op de vraag van de cliënt, bv. uitluisterunit en deurmeldcontact slaapkamer.

De omgeving

De woning ligt aan een ventweg. Deze is door een groenvoorziening afgeschermd van een doorgaande weg. De woonomgeving Boldershof is onderdeel van een woonwijk en ligt in het dorp Druten. Er wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Boldershof is ruim opgezet met allerlei groenvoorzieningen.

Voor wie

Ouder wordende mensen met een matig verstandelijke beperking, waarbij sprake is van beginnende dementie of een aan autisme verwante stoornis. De bewoners hebben vaak hulp nodig bij algemene dagelijkse handelingen. Ze hebben behoefte aan begeleiding die structuur biedt. En een duidelijke dagindeling.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt