Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 13

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 13

Adres

Kriekveld 13
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op Kriekveld 13 wonen 8 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking gecombineerd met psychiatrische problematiek. Onze ondersteuning is gericht op begeleiding en het bieden van structuur in een voorspelbare en veilige woonomgeving. Het team is gespecialiseerd in de psychiatrische problematiek en de begeleiding van moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) .

De woning / het gebouw

De woning ziet eruit als een rijtjeshuis met 2 verdiepingen. De bovenverdieping is bereikbaar via een trap, er is geen lift. Er is een grote gezamenlijke woon-/eetkamer en een grote tuin. De woning deelt een keuken met de geschakelde woning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is 1 badkamer, 2 toiletten op de onder- en 2 op de bovenverdieping. De woning beschikt over domotica afgestemd op de vraag van de bewoner, bv. uitluisterunit en deurmeldcontact slaapkamer en buitendeur.

De omgeving

De woning ligt aan een ventweg. Deze is door een groenvoorziening afgeschermd van een doorgaande weg. De woonomgeving Boldershof is onderdeel van een woonwijk en ligt in het dorp Druten. Er wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Boldershof is ruim opgezet met allerlei groenvoorzieningen.

Voor wie

Volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking gecombineerd met gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Onze begeleiding biedt structuur en een duidelijke voorspelbare dagindeling. Bewoners hebben hulp nodig bij algemene dagelijkse handelingen. Onze begeleiding richt zich op het in stand houden van de mogelijkheden van de bewoners. De meesten zijn mobiel en hebben alleen toezicht en stimulatie nodig bij verplaatsing buitenshuis.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt