Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 15

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 15

Adres

Kriekveld 15
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Uw jongvolwassen kind of familielid met een matig tot ernstige verstandelijke beperking is van harte welkom op Kriekveld 15. We creëren een huiselijke en gezellige sfeer. En vinden het beleven en ervaren erg belangrijk voor onze bewoners. We stimuleren een ieder op zijn of haar niveau om vaardigheden te ontwikkelen en/of te vergroten.

De woning / het gebouw

De woning ziet eruit als een rijtjeshuis met 2 verdiepingen. De bovenverdieping is bereikbaar via een trap, er is geen lift. Er is een grote gezamenlijke woon-/eetkamer en een grote tuin. De woning deelt een keuken met de geschakelde woning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is 1 badkamer, 2 toiletten op de onder- en 2 op de bovenverdieping. De woning beschikt over domotica afgestemd op de vraag van de bewoner. Bijvoorbeeld een uitluisterunit en deurmeldcontact slaapkamer en buitendeur.

De omgeving

De woning ligt aan een ventweg. Deze is door een groenvoorziening afgeschermd van een doorgaande weg. De woonomgeving Boldershof is onderdeel van een woonwijk en ligt in het dorp Druten. Er wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Boldershof is ruim opgezet met allerlei groenvoorzieningen.

Voor wie

Jongvolwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij functioneren sociaal (zeer) beperkt zelfstandig en hebben behoefte aan intensieve begeleiding. Vaak hebben ze ook hulp nodig bij algemene dagelijkse handelingen. In onze begeleiding bieden wij een veilige en vertrouwde leefomgeving. We ondersteunen in het behouden en stimuleren van competenties en vaardigheden om de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig te laten zijn.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt