Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 17

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 17

Adres

Kriekveld 17
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op deze begeleid wonen locatie is er plek voor 8 bewoners met een ernstig tot matige verstandelijke beperking. Het zijn ouderwordende clienten, soms in de eerste fase van dementie. De bewoners hechten aan een vast dagprogramma met een voorspelbare structuur. Zij beschikken over enige mate van zelfredzaamheid en mobiliteit. Overdag bezoeken de bewoners dagbesteding bij verschillende locaties in de wijk.

De woning / het gebouw

Het is een woning met 2 verdiepingen. Er is een huiselijk ingerichte huiskamer met een eethoek en een zithoek. De verlichting is aangepast op cliënten met een visuele beperking. Beneden zijn er 2 toiletten(1 op de badkamer), twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. De bovenverdieping is per trap bereikbaar. Er is geen lift aanwezig. Hier bevinden zich nog 6 slaapkamers. Boven is er 1 badkamer met toilet, ligbad en douche. De keuken wordt gedeeld met buurwoning Kriekveld19. Er is een tuin.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

uderen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking, soms in de eerste fase van dementie. Daarnaast kan er sprake zijn van auditieve en/of visuele beperkingen. Hierdoor vragen zij een eenvoudige verbale communicatie ondersteund door gebaren, voorwerpen en/of pictogrammen. De cliënten functioneren sociaal (zeer) beperkt zelfstandig en zijn (zeer) begeleidingsbehoeftig vanwege de verstandelijke beperking, soms gecombineerd met gedragsproblematiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt