Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 19

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 19

Adres

Kriekveld 19
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op deze begeleid wonen locatie wonen 8 (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. De woning is gericht op het begeleiden en ondersteunen van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) . Het doel is om vanuit een veilig begeleidingsklimaat verder te werken aan uitbreiden van vaardigheden, vergroten van vertrouwen in zichzelf en de ander, stabiliteit in gedrag. Er kan sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme, hechtings- en stemmingsproblematiek.

De woning / het gebouw

De woning heeft op de benedenverdieping een huiskamer. Deze is huiselijk ingericht en heeft een zithoek en eethoek. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en nog een apart toilet. De woning is geschakeld aan Kriekveld 17 en deelt met deze woning de keuken. De bovenverdieping is bereikbaar middels een trap. Er zijn boven 6 slaapkamers. Er is 1 badkamer met toilet, ligbad en douche. Aan de achterzijde van de woning ligt een ruime tuin.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De bewoners hebben een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB). Er is sprake van enig moeilijk verstaanbaar gedrag. Het ontwikkelingsprofiel is disharmonisch. Er is een groot verschil tussen cognitief en sociaal-emotioneel ontwikkeling. Er kan sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme, hechtingsproblematiek, stemmingsproblematiek. Ze zijn actief en communicatief. Zij hebben een redelijk grote mate van zelfstandigheid in ADL.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt