Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 1-3

Begeleid wonen Druten - Kriekveld 1-3

Adres

Kriekveld 1-3
6651 TM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw kind of familielid met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek graag zo zelfstandig mogelijk in een appartement wonen? In de Kriekveldappartementen 1-3 begeleiden wij hem of haar graag. En creëren een veilige en vertrouwde leef- en woonwerkomgeving. We stimuleren de zelfsredzaamheid en regievoering op het eigen leven staat hoog in het vaandel bij ons. We streven ernaar dat iedereen zo veel mogelijk deelneemt aan het maatschappelijke leven.

De woning / het gebouw

Op de benedenverdieping zijn 3 appartementen met woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ook zijn hier de centrale woonkamer, keuken, washok, tuin en berging. Op de bovenverdieping zijn 4 appartementen met woonkamer, slaapkamer en badkamer.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Deze appartement zijn bedoeld voor uw volwassen kind of familielid met een licht verstandelijk beperking. Hij of zij functioneert sociaal beperkt zelfstandig. En moet wel in staat zijn om zelfstandig hulp in te roepen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt