Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Pa Hoeklaan 4 en 6

Begeleid wonen Pa Hoeklaan 4 en 6

Adres

Pa Hoeklaan 4-6
6651 TT
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Per woning is er plaats voor 7 ouderwordende bewoners met een (zeer) ernstig tot matige verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. De begeleiding heeft een structuurbiedend karakter, waarbij de nadruk ligt op voorspelbaarheid van de invulling van de dag. Het doel is het bieden van een veilige en vertrouwde leef- en werkwoonomgeving. De ondersteuningsvraag is daarnaast ook gericht op het ouder worden,dementie en palliatieve zorg.

De woning / het gebouw

Beide woningen zijn geheel gelijkvloers. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en deelt een badkamer met ligbad, een badkamer met douche en toilet, een apart toilet en een woonkamer. Beide woningen zijn via een gang en de keuken geschakeld aan elkaar. Ook delen beide woningen de keuken. Aan de achterzijde van de woning is een ruime tuin.

De omgeving

De woningen liggen in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Oudere bewoners met een (zeer) ernstige tot matige verstandelijke beperking. De bewoners functioneren sociaal (zeer) beperkt en zijn intensief begeleidingsbehoeftig, vanwege een verstandelijke handicap gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. De begeleiding heeft een stuctuurbiedend karakter, waarbij de nadruk ligt op voorspelbaarheid van de invulling van de dag. Het doel is het bieden van een veilige en vertrouwde leef- en werkwoonomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt