Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 43-45

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 43-45

Adres

Pa Hoeklaan 43-45-47
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op deze locatie voor beschermd wonen willen we de bewoners vooral een rustige, zorgeloze, sfeervolle oude dag bezorgen. Wij bieden een veilige en vertrouwde woon- en werkomgeving. Waar iedere bewoner de regie over zijn eigen leven heeft. Er is woonplek voor 16 mannen en vrouwen, veelal senioren, met een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB) (en soms meervoudige) beperking. Door hun hogere leeftijd en bijkomende problematiek ervaren zij verlies van en achteruitgang in vaardigheden.

De woning / het gebouw

De woning bestaat uit 2 geschakelde woningen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er zijn 2 gezamenlijke huiskamers met open keuken. Er zijn in totaal 4 badkamers, 3 toiletten en 2 invalidentoiletten. Er is een grote gezamenlijke tuin en er is ook een zitje aan de voorkant van de woning.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Oudere bewoners (veelal senioren) met een licht tot matig verstandelijke (en soms meervoudige) beperking. De ondersteuning is gericht op het stimuleren van de zelfredzaamheid. Daar waar bieden we hulp of overname.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt