Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 47

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 47

Adres

Pa Hoeklaan 47
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op deze locatie voor beschermd wonen is woonplek voor 8 mensen met een verstandelijke beperking. Het is een vaste thuisbasis die zorgt voor veiligheid en geborgenheid. Daarnaast kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen.

De woning / het gebouw

Op de woning is een ruime gezamelijke woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin aan de voorkant van de woning. Iedere cliënt beschikt over een eigen (zit-) slaapkamer. Er is een ruime gedeelde badkamer met ligbad en 2 doucheruimtes. Daarnaast zijn er 2 separate toiletten, waarvan 1 invalidentoilet. De woning is goed rolstoeltoegankelijk.

De omgeving

e woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De bewoners functioneren sociaal niet zelfstandig en hebben continu begeleiding nodig vanwege een verstandelijke handicap. Daarnaast kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen waardoor volledige verzorging nodig is. Wat betreft de sociale redzaamheid is grotendeels overname nodig bij het onderhouden van sociale contacten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt