Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pitershof 1, 3, 5 en 7

Beschermd wonen Druten - Pitershof 1, 3, 5 en 7

Adres

Pitershof 1-7
6651 TT
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op elk huisnummer wonen 6 oudere mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke en eventueel lichamelijke beperking. De locaties willen de bewoners vooral een vaste thuisbasis met veiligheid en geborgenheid geven. De begeleiding richt zich op het ouderwordingsproces, verschillende stadia van dementie en palliatieve zorg. De woning is ook geschikt voor overbruggingszorg/crisiszorg als er tijdelijk extra lichamelijke verzorging nodig is.

De woning / het gebouw

Elke woning heeft een eigen voordeur, en een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer. Daarnaast is er voor elke twee bewoners een doucheruimte met toilet. En er is een gemeenschappelijke grote badkamer met ligbad. Ook heeft elke woning een grote tuin of dakterras.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

In deze woningen wonen mensen die ouder zijn. De begeleiding is continu en sluit aan bij het ouderwordingsproces.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt