Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pitershof 2-4-6-8

Beschermd wonen Druten - Pitershof 2-4-6-8

Adres

Pitershof 2-8
6651 TT
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Naast een prettige oude dag doorbrengen, kunnen de bewoners hier ook fijn dagbesteding volgen. Elk huisnummer heeft 6 ouderwordende bewoners, met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Sommige bewoners hebben ook zintuigelijke beperkingen en/of zijn niet mobiel.

De woning / het gebouw

Deze 4 woningen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Elke woning is zeer ruim opgezet, en heeft een eigen voordeur. Er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Iedere bewoner heeft een zit-/slaapkamer. Voor elke 2 bewoners is er een doucheruimte met toilet. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke badkamer met ligbad. De woningen hebben een eigen tuin of dakterras.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Ouderwordende mensen met een verstandelijke en eventueel ook lichamelijke, auditieve en zintuigelijke beperking. De bewoners zijn zeer beperkt zelfredzaam en hebben veel hulp nodig in de verzorging.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt